Smukke håndklæder fra Missoni

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Badeværelset kan være en hård nød at knække, når det kommer til indretning. Generelt har man ikke særlig frie tøjler til at indrette, eftersom det meste plads er opbrugt af praktiske ting, som er svære at rykke rundt på. Desuden er de kliniske rammer i form af klinker og marmor ikke nemme at gøre charmerende. Dette har jeg længe ærgret mig over i mit eget hjem, da jeg gerne ser, at badeværelset er et hyggeligt sted, hvor jeg ikke har noget imod at tilbringe mine morgen- og aftenrutiner. Så jeg gik i tænkeboks og kom frem til følgende løsning, der blandt andet indebærer nogle ekstremt lækre håndklæder.

 

Radio

Først og fremmest ville jeg gøre noget ved atmosfæren, og jeg fik hurtigt den ide at købe en radio. En radio er genial til at give lidt hyggelig baggrundsstøj, når man er i bad, lægger makeup og lignende. Jeg fandt en flot DAB-radio med et look i træ, som pynter på badeværelset, og som jeg er blevet virkelig glad for.

 

Kontraster

Ud over at forbedre atmosfæren med en radio, fandt jeg på at skabe kontrast til de dominerende, hvide farver på badeværelset igennem mit valg af pynt. Eksempelvis købte jeg nogle virkelig lækre, farverige håndklæder fra Missoni. De fås i forskellige farvekombinationer og er iøjnefaldende, uden at det bliver for meget. Jeg købte dem hos Tapeteksperten, som har et bredt udvalg. Ud over at skabe kontrast til det hvide og skabe balance i farverne, valgte jeg også at skabe kontrast til det tomme, kliniske udtryk ved at købe nogle grønne planter. Planter med flotte, grønne blade har en naturlig effekt og giver et mere organisk udtryk, som virkelig pynter i et ellers udtryksløst badeværelse. Overordnet vil jeg sige, at dette har hjulpet mig til at skabe et meget mere hyggeligt badeværelse, hvor man rent faktisk har lyst til at tilbringe tid.