Skab liv og varme på badeværelset

By:

Badeværelset er ofte et sted, som kan være svært at indrette. Det er domineret af hvide elementer som vask og toilet, samt ofte kolde klinker. Dermed er det essentielt for følelsen og fornemmelsen i badeværelset, at du bringer en masse farve og varme derind. Det kan gøres på mange måder, og som en moderne bolig-glad skribent så vil jeg da ikke lægge skjul på, at det er førsteprioriteten på mit badeværelse – næstefter at der er rent, selvfølgelig. Det gør jeg med planter, en flot bademåtte og et badeforhæng, som alt sammen passer sammen. Netop det, at de farvede ting passer sammen, er helt essentielt.

 

For nyligt faldt jeg så over et par lækre og yderst smukke håndklæder, som jeg gerne vil anbefale, hvis du mangler nye eller finere farver på dit badeværelse. Håndklæderne finder du her, og de er af mærket Missoni. Mønstrene, farvemulighederne og kvaliteten er fantastisk. Så overvej disse, hvis du trænger til nye farver i dit ellers kolde badeværelse.

 

Missoni-håndklæder er bløde og lækre

Hvorfor lige Missoni-håndklæder, spørger du måske. Og hvorfor lige hos Tapeteksperten. Ærlig talt så besøgte jeg Tapeteksperten for at finde et nyt tapet til min stue. Jeg endte dog med at forlade deres webshop med meget mere end et nyt tapet. Grundet deres store og kvalitetsfokuserede udvalg faldt jeg også over håndklæderne – og dem måtte jeg bare eje. Jeg kendte i forvejen Tapeteksperten fra tidligere køb af tapeter, og allerede der fik jeg øjnene op for håndklæderne. Så denne gang skulle det bare være.

 

Og lad mig sige det sådan her: Missonis håndklæder er ikke kun smukke, farverige og livlige. De er i en vældig grad også enormt bløde og rigtig godt sugende – det er i hvert fald min konklusion. Og det må jo alt andet lige være prioriteterne, når man køber håndklæder. Så giv dem et forsøg – du, dit badeværelse og din badeglæde vil ikke fortryde det.