Sådan kan du vælge dine nye håndklæder

By:

 Min mor har stort set alt. Hun ønsker sig jo ikke rigtig noget, hverken til fødselsdag eller jul, g det er svært at finde på noget, for mangler hun en creme eller en parfume, så køber hun den bare i stedet for at sætte det på ønskesedlen. Det giver mange spekulationer fra min side, for det er svært at finde på noget.

Lækre håndklæder

Jeg var på jagt efter et Disney fototapet til min datters værelse, og da jeg alligevel var inde på tapetmesteren.dk, så jeg, at de også havde håndklæder. Virkeligt lækre håndklæder. Jeg så straks mit snit til den perfekte gave til min mor, for jeg ved, hun ville sætte pris på rigtig lækre håndklæder i flotte farver, som dem fra Missoni, jeg fandt derinde. Jeg valgte den, der hedder Scott, for den ville passe perfekt til de farver, der er på min mors badeværelse. Jeg tænkte også, at min far ikke ville tage det tungt, fordi for ham er et håndklæde vist bare et håndklæde.

Find Missoni her.

Den faldt i god jord

Min mor blev rigtig glad for gaven. Hun bliver altid glad for det, jeg giver hende, men her var glæden lige det større. De er altid i brug, når vi kommer på besøg, og de er så bløde og lækre, at jeg snart må begynde at bade hos dem fremfor hos mig selv. Min mor har heller ikke lag skjul på, at hun også ønsker sig flere af dem til jul, så hun altid har nogle, der er rene og klar til brug. Overraskelsen blev dog endnu større, da min far sagde, at det ville være en rigtig god fællesgave, for han var helt vild med dem, men da det jo var min mors, så var de rationeret, når det kom til ham, så hvis de fik nogle flere, ville han også kunne nyde dem.