Sådan bruger du tapet i indretningen

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Tapet er en af de mest populære nye trends inden for boligindretning, der både gør det muligt at gøre hjemmet mere personligt, fremkalde en bestemt stil eller stemning og meget, meget mere. Har man ikke tidligere erfaring med tapet, kan det dog være svært at overskue, hvordan man bruger det på en måde, der både er original og klæder ens hjem. Af den grund har jeg i dette indlæg samlet et par gode ideer, som du enten kan kopiere eller lade dig inspirere af, når du skal i gang med at bruge tapet i din indretning.

 

Kontraster

En populær måde at bruge tapet på er ved at skabe kontraster. Både i direkte forstand ved eksempelvis at præge en enkelt væg med et motiv og lade det stå i kontrast til de resterende hvide vægge. Men også kontraster i overført forstand ved eksempelvis at lege med de forskellige stilarter, man kan præge et hjem med. Har du en stue, der er minimalistisk indrettet med anonyme farvevalg og møbler, kan du skabe kontrast ved at forvandle én af væggene til en rustik murstensvæg i form af et imiterende tapet. Disse kontraster findes der mange flere eksempler på, og de bliver ofte vellykkede – det handler om at bruge fantasien.

 

Storbystil

Bor du i en lejlighed i byen, er det oplagt at bringe lidt New Yorker-stil ind i hjemmet og købe et cityscape-fototapet. Med et motiv fra storbyen kan du gøre din lejlighed lidt mere stilet og storbyagtig, og fordelen er, at det ofte komplimenterer en lejligheds indretning rigtig godt. Du kan købe både denne form for fototapet og mange andre tapeter hos tapeteksperten.dk, der har ét af landets bedste udvalg. Her er der både skarpe priser og god service, der gør det nemt for dig at hoppe ud i dit første tapetprojekt.

Posted in: Fototapet