Nyt liv til stuen

By:

Nogle mennesker viser, hvem de er, ved at starte med farverne på væggene. Her oppe mod nord er det som regel de lyse farver, der har vundet indpas, og som er moderne for tiden, men det er noget, der har ændret sig over tid. Hos mine forældre stod den på savsmuldstapet, som ikke lige er mig – men ideen med tapet er.

Diskret og nyklassisk

Jeg faldt over et helt fantastisk tapet på nettet, i 50’er-stil med et diskret mønster, der ville stå perfekt til både møbler og billeder på væggen. Jeg aner bare ikke, hvordan man sætter tapet op, for den slags har jeg aldrig kastet mig ud i, og det virker svært med de snorlige kanter. Heldigvis kan min far den slags, og så var det problem løst.

Alle andre ting, som hvor meget tapet og tapetklister og alt det andet praktiske, det besvarede kundeservice hos Tapeteksperten, og inden jeg fik set mig om, så skulle stuen ryddes, og hullerne i væggen lappes til, så der kunne komme tapet på væggene.

Smukt og udtryksfuldt

Min far synes, tapetet minder om hans barndom, og så ved jeg, at stilen er ramt helt plet. Midten af sidste århundrede var dér, hvor en masse tidløse klassikere blev til, og jeg har noget, der rammer denne stil på væggene i stuen nu.

Det ser i øvrigt rigtig godt ud. Jeg er mere end bare begejstret for det, og jeg er glad for, at jeg valgte tapet som løsning og ikke bare en gang maling, som alle andre vælger.

Der er eller ikke så meget arbejde i det, som du måske frygter. Maling eller tapet kommer stort set ud på det samme, og jeg lærte af min far, og jeg vil derfor kunne sætte tapet op selv næste gang, for det er noget, jeg kommer til igen.

Posted in: Tapet